MET TROTS OPNIEUW GECERTIFICEERD

Op 30 augustus 2018 werd Huize Binnendijks bezocht door een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland. Met trots delen we de onderstaande rapportage:

Ervaring mystery guest
Met veel plezier kijken wij terug op een zeer geslaagd verblijf bij Huize Binnendijks in Schoonhoven. We werden vriendelijk ontvangen door gastvrouw Adrie die uitgebreid de tijd nam om ons rond te leiden door de mooie, goed onderhouden vakantiewoning.

Er is een volledig ingerichte keuken die van alle denkbare gemakken is voorzien. Het fijne van dit huis is dat de slaapkamers gescheiden zijn van het woongedeelte waardoor nachtrust gegarandeerd is. Beide slaapkamers zijn voorzien van fijne bedden, ramen met luxaflex en horren, veel kastruimte en een wastafel.

Op de benedenverdieping is een nette douche met wastafel en een aparte toiletruimte aanwezig. De zitkamer is heel ruim met een grote bank, salontafel, televisie en twee stoelen. Het huis is voorzien van vele ramen (met horren en luxaflex) waardoor het fijn licht is en je van alle kanten een mooie uitzicht naar buiten hebt. Ook is er een grote eetkamertafel met vier stoelen.

Het huis is prachtig gelegen in een landelijke omgeving. Op drie plaatsen rondom het huis zijn zit mogelijkheden om buiten te genieten van het mooie weer met uitzicht op de fruitbomen, schapen en het water. In deze omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. In het huisje liggen diverse fiets- en wandelroutes en Adrie gaf ons hier ook de nodige informatie over. Voor gasten met (elektrische) fietsen is er voldoende ruimte om deze (veilig) te stallen en evt. op te laden.

’s Morgens werden wij door de gastvrouw verwend met een uitgebreid ontbijt met een diversiteit aan verse producten die met zorg gepresenteerd werden. Huize Binnendijks is een geweldige plek om te vertoeven; het is inderdaad landelijk logeren met de “luxe van een hotel”.

Geplaatst in Huize Binnendijks