FEEST!

Zilvermuseum opent een nieuwe tentoonstelling

Uitnodiging opening tentoonstelling
woensdag 18 april 2018 van 16.45 tot 19.00 uur

Wij nodigen u hierbij van harte uit voor de opening van: FEEST!
Op woensdag 18 april 2018 van 16.45-19.00 uur

Het Franse zilverhuis Christofle heeft ter ere van het 40-jarig jubileum van het Nederlands Zilvermuseum een groot deel van haar collectie beschikbaar gesteld voor de tentoonstelling FEEST!. Grote zilveren en verzilverde werken die gebruikt worden bij feestelijke gelegenheden of speciaal vervaardigd zijn voor feestelijke gebeurtenissen. Meer dan 100 unieke stukken uit de historische en hedendaagse collectie worden gepresenteerd op een 14 meter lange gedekte tafel. Waaronder indrukwekkende kandelabers, grootse vazen, wijnkoelers met een doorsnede van 70 cm, prachtige middenstukken, bewerkte wijnkaraffen en jardinières. Nog niet eerder is zoveel werk van Christofle bijeengebracht voor een tentoonstelling in Nederland.
Lees verder

Geplaatst in Huize Binnendijks